Gedreven door uitdaging

Over Van Boxtel Groep

We bestaan al sinds 1938. En sindsdien worden we gedreven door uitdagingen op het gebied van bouw en logistiek. Die gedrevenheid vind je terug in het hele bedrijf, we doen het echt samen. Daarbij dragen we ook onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Dat zie je terug in onze manier van werken en aan de manier waarop we met elkaar omgaan, zowel binnen als buiten de organisatie.

Gedreven door uitdaging

Dit is waar wij als familiebedrijf voor staan. Want uitdagingen aangaan in bouw- en logistiek, hoe ingewikkeld ze ook zijn, is wat wij het liefst doen. Hoe complexer de opdracht, des te leuker we het vinden. Met zijn allen gaan we die uitdagingen aan. Uiteraard met modern materieel, maar de écht onderscheidende kracht van de Van Boxtel groep zit in onze mensen. Daar hoort iedereen bij.

Ons zakmes

Ons pakket aan services beelden wij vaak uit als een Zwitsers zakmes. Je pikt eruit wat je op een bepaalt moment nodig hebt. Precies op het moment dat je het nodig hebt. Niet eerder, niet later, precies op tijd. Hier kun je zien wat dat betekent voor onze klanten…

Hoe wij werken, hoe we met elkaar omgaan en waar we voor staan hebben we in onze missie en visie samengevat.

Missie

Van Boxtel Groep is de partner bij bouw- en logistieke uitdagingen. Als familiebedrijf gaan we elk traject aan. Samen realiseren we een professionele totaaloplossing voor elke klus.

 

Visie

Een compleet bouw- en logistiek project realiseren zonder obstakels. Dat is wat ons motiveert. Daarbij zit onze kracht in de organisatie. Letterlijk in onze vakmensen, figuurlijk doordat we processen gestroomlijnd organiseren. Toekomstbestendig. Geen fratsen, gewoon goed werk.