Gedreven door uitdaging

Verhaal
van Inge

Verhaal van Inge van Leeuwen

Inge Savelkouls – van Leeuwen

Office manager

In 2011 ben ik bij Van Boxtel Groep terecht gekomen voor de invulling van de vacature officemanager. De informele sfeer en bedrijfscultuur sprak me direct aan.
Mijn taken zijn heel afwisselend geweest de afgelopen jaren maar ze bestonden voornamelijk uit administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. De schakel, en de spin in het web tussen de verschillende afdelingen maakt dat deze functie mij goed past.

Géén dag is hetzelfde en de dynamiek en afwisseling binnen mijn werkzaamheden vind ik erg leuk.

 

Samenwerking & sfeer

De collegiale sfeer binnen Van Boxtel Groep is erg fijn. Er is hier geen sprake van rangen en standen, iedereen is hetzelfde of je op de vrachtwagen zit, op een kraan of op kantoor we zijn allemaal gelijk, er zijn geen drempels en alles is bespreekbaar. Er worden meerdere keren per jaar leuke uitjes georganiseerd waardoor je ook op een informele manier elkaar beter leert kennen.

 

Leren

Toen ik bij Van Boxtel Groep terecht kwam was ik net afgestudeerd en helemaal klaar om te gaan werken. Persoonlijke groei en mezelf bedrijfsbreed blijven ontwikkelen vindt ik erg belangrijk. Binnen de Van Boxtel Groep is alle ruimte om je (persoonlijk) te ontwikkelen, dit wordt erg gestimuleerd. Daardoor heb ik door de loop der jaren veel geleerd binnen de Van Boxtel Groep. Op vaste momenten per jaar worden je werkzaamheden en persoonlijke groei onder de loep genomen middels een persoonlijk gesprek, dit geeft ruimte om na te denken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit houdt mijn werk afwisselend en uitdagend en kan ik na zoveel jaren nog steeds zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.