Gedreven door uitdaging

Allround monteur

Vanuit deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de optimale staat van ons wagen- en machinepark. In onze eigen werkplaats worden door onze monteurs onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan onze trucks, trailers, kranen, graafmachines en bijbehorende hulpstukken.
Wij zijn op zoek naar een monteur wie relevante ervaring heeft. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en je zet door als het tegen zit, ook als dit zorgt voor langere dagen. Je wil als monteur verantwoordelijkheid dragen en heb het in je om uiteindelijk de technische verantwoordelijkheid voor het gehele wagen- en machinepark op je te nemen, samen met het team van monteurs.

 

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als monteur aan voertuigen en machines en je beschikt over de relevante diploma’s;

  • Je in het bezit van het rijbewijs CE en bezit je code 95;

  • Een aanwezig VCA-certificaat is een pré;

  • Je werkt zelfstandig;

  • Je bent nauwkeurig en ziet het belang van probleemloos werkende voertuigen en machines in;

 

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;

  • Salariëring is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 

Over Van Boxtel:

Wij houden als Van Boxtel Groep van korte, directe lijnen met onze bestaande en nieuwe klanten. Zodat we een helder inzicht krijgen in wat van ons als Van Boxtel Groep wordt verwacht. Voor het leveren van de juiste diensten, op het juiste moment, op de juiste plek. Maatwerk dus. Dat is onze kracht. Meedenkend gaan en staan we voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. 

 

 

Contactinformatie

Richt jouw CV met motivatiebrief aan Van Boxtel Groep t.a.v. Maike Goossens, op hrm@vanboxtelgroep.nl. of bel naar 0413-229335.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer hier onder!